KONYA / SELÇUKLU - PROF. DR. MAHMUT ESAD COŞAN İMAM HATİP ORTAOKULU

eTwinning Projemiz "Kur'ân 'dan Hayata Yansımalar"

Arapça Öğretmenimiz Arife YILMAZ'ın danışmanlığında, 7-C ve 6/D sınıfı öğrencilerimiz uluslararası eTwinning(Avrupa Okul Ortaklıkları Platformu) projesi yapmaya başladı.

Türkiye, Ürdün ve Tunus 'tan 14 okulun işbirliğiyle gerçekleşecek proje; Reflections From The Qur'an To Life (Kur'ân 'dan Hayata Yansımalar) adını taşıyor.

Projemiz; okulumuz eTwinning Kulübü kapsamında, Mart - Mayıs ayları arasında uygulanacak.

Bu süreç içerisinde;Kur'ân-ı Kerim'den seçilen 10 ayetin insan hayatına etkileri ile ilgili öğrencilerimiz, Arapça  dijital, sanatsal pekçok etkinlik yapacak.

Projemizin amacı, kutsal kitabımız Kur'ân-ı Kerim 'in insan hayatına kattığı değerler ışığında, öğrencilerimizin ahlâkî, dilsel,estetik ve dijital becerilerini geliştirmektir.

Proje, yeni adıyla ESEP - European School Education Platform(Avrupa Okul Eğitimi Platformu) adı verilen çevrimiçi ortamda uygulanacak.

Yayın: 05.05.2023 - Güncelleme: 05.05.2023 15:39 - Görüntülenme: 111