KONYA / SELÇUKLU - PROF. DR. MAHMUT ESAD COŞAN İMAM HATİP ORTAOKULU

May

Reflections From the Qur'an To Life (Kurandan Hayata Yansımalar) Proje öğrencilerimiz bu hafta Flinga Web 2.0 aracıyla çalışmalar yaptılar.

May

eTwinning Projemiz "Kur'ân 'dan Hayata Yansımalar"

Arapça Öğretmenimiz Arife YILMAZ'ın danışmanlığında, 7-C ve 6/D sınıfı öğrencilerimiz uluslararası eTwinning(Avrupa Okul Ortaklıkları Platformu) projesi yapmaya başladı.

Türkiye, Ürdün ve Tunus 'tan 14 okulun işbirliğiyle gerçekleşecek proje; Reflections From The Qur'an To Life (Kur'ân 'dan Hayata Yansımalar) adını taşıyor.

Projemiz; okulumuz eTwinning Kulübü kapsamında, Mart - Mayıs ayları arasında uygulanacak.

Bu süreç içerisinde;Kur'ân-ı Kerim'den seçilen 10 ayetin insan hayatına etkileri ile ilgili öğrencilerimiz, Arapça  dijital, sanatsal pekçok etkinlik yapacak.

Projemizin amacı, kutsal kitabımız Kur'ân-ı Kerim 'in insan hayatına kattığı değerler ışığında, öğrencilerimizin ahlâkî, dilsel,estetik ve dijital becerilerini geliştirmektir.

Proje, yeni adıyla ESEP - European School Education Platform(Avrupa Okul Eğitimi Platformu) adı verilen çevrimiçi ortamda uygulanacak.